Superslappning i Marigot Bay

Igår ankrade vi utanför halvön i Marigot Bay, det var helt okej men i morse så flyttade vi in i viken. Det är mycket båtar här som jag tror är på väg söderut. När man ligger på moring från marinan så ingår också att man får använda poolområdet på Capella resort. Hur enkelt som helst att ta jollen och åker in i hotellet egna lilla jolleparkering. Det är inte heller dyrare att betala i marinan än att köpa av en boatboy utanför. Har regnat rikligt till och från i små skurar.

Vi har också checkat ut för att lämna St: Lucia i morgon och segla söderut mot Bequia. Vi seglar iväg vid 6 tiden i morgonbitti då det är ca 60NM till Bequia.

Regnbåge som gick mellan inloppet till Marigot Bay
Otroligt mysigt ställe.
En och annan superyacht besöker också Marigot Bay. Bakom ligger hotellet vi besökte.
Jackie, Helene och Caroline solar
Utsikt från poolen
Grabbarna i baren
Hela gänget i baren

9 kommentarer

  1. Ja, nu när man – thanks God – haft både mobil- och telefonkontakt med er alla kära där borta, så glömmer man ju Ellen-bloggen! Oj, här står ju om att ni kom in som 3:a!!! Vilken bedrift, vilken ärofull placering – och detta efter dessa kämpande, skickligt genomförda 21 dygn på havet. Ett härligt bevis på såväl skickliga seglare som en tålig slitstark Ellen! Vår beundran också för hela upplägget, Peter! Du fick som Du och Lasse – för länge sedan ville…Imponerade är vi också av allas er noggranna planering,-Jackie, Peter, Lasse, Hans och Moltas, – era kurser, er arbetsfördelning, er kamratskap! Nu kan ni stolta segla omkring i sköna semestervatten med era söta fruar under soltak, vid pooler och palmer och här hemma har lugnet sakteliga börjat infinna sig för en gammal mor/svärmor.
    Härliga bilder lägger ni ut och vidare berättelser kring dem förväntar vi oss när ni är på hemmaplan. Var säkra på att vi ser fram emot att få välkomst-krama er!
    Mo-Max / Monica

  2. Fantastiskt roligt att se att ni har det så bra!!!! Önskar er en riktigt god jul och gott nytt år från oss. Kramar från Robin och Marie

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.