Dygn 2 – Fina fisken och härlig segling

Igår efter blogginlägget så fick vi upp en fin Maui-Maui på ca tre kilo. Den fick bli till lunch och filéades upp och stektes med ris och Canary Chili sås. Mycket gott och färskare kan det inte bli. Vi har seglat SW med Code 1 hela dagen och hela natten. Haft en otrolig fin segling med mycket mareld och stjärnklart. Vi har ca 8 båtar runt oss som vi får in på AISen. Vi vet att många gick tidigt västerut för att möte ett lågtryck men vi har gjort bedömningen att efter det så blir det ändå vindstilla. Det blir lite mer behagligt att gå lite mer söderut. Vår gameplan var att gå västerut efter 250 NM vilket vi nu gjort. Fint väder men ingen vind så just nu motoriserar vi.

Humöret är på topp och nu i värmen håller vi på att bygga ett nytt fäste till Watt&Sea. Blir lite sporadiskt men vi hoppas att det kommer hålla. Den kommer monteras längre ut på akterspegeln och lite högre upp så att trycket minskar. Det gäller att tro på det man gör.

2 kommentarer

  1. Härlig läsning! Här hemma kom första snön och det är vitt! Men troligtvis blir det inte så långvarigt . I morgon blir det middag hos Gun och Wille vilket ska bli jätte mysigt. Som sagt följer er på appen och såg att ni Inte gjorde så många knop ett tag. Kram till er alla!

  2. Så riktig kommentar i senaste inlägget från er: ”man måste tro på det man gör” ! Och här hemma förlitar vi oss på att det ni gör där ute på stora vattnet är rätt och riktigt!
    Gläds åt att följa med i menyerna ombord. Svårt att tävla med Kullskärsfisket…
    Snön ligger vit på taken och bilarna slirat i backen hela dagen.
    Fem kramar från Mo-Max.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.