Vi är redo för Atlanten!

Nu är i princip allt inhandlat till avfärden i morgon. Det sista in nu är frukt och grönt. För att inte få in kackerlackor måste allt sköljas noga. Det tar sin lilla stund och alla båtar håller på samtidigt. Väldigt kul att se.

Idag så blir det skepparmöte kl. 12 och det sista att packa in. Molle och Hans är och hämtar den färdiglagade maten hos Tomas och Lotta. Kvällen avslutades på pir 19 tillsammans med Engla och Think Twice. Efter middagen gick vi på Cocktail party som var avslutning på denna del med ARCen i Las Palmas.

Jackie torkar apelsiner
Gröna fina tomater
Hans torkar morötter
Mycket grönt
Jackie balanserar vitkålen på sargen
Vår granne från England skall tydligen äta grönt hela vägen över…
Ellen laddar upp
Långbord på Pir 19

Vi har också fått vår tracker installerad. Om ni vill följa oss så kan man ladda ner en app som heter YB Races. I appen laddar man sedan ner ARC 2017. I den appen kan man se både ARC+ och ARC. ARC+ startade för ett par veckor sedan och seglar via Carp Verde öarna. Där stannade de någon vecka och de startade åter i fredags tror jag.

Vill man inte ladda ner någon app kan man gå in på www.worldcrusing.com och öppna Fleet Viewer för att följa oss. Pass upp det finns två Ellen med från Sverige. Det har skapat står förvirring här nere.

 

11 kommentarer

  1. Tittade precis på Windy och det ser ut att vara lite vind till en början, och ett ganska stort stiltjebälte som ligger envist kvar lite norr om CV under första veckan. Det ska bli spännande att se hur det blir i verkligheten, för prognoser är ju bara prognoser.

  2. Oj, oj, Ni verkar ha tänkt igenom – och bunkrat – det mesta!! Hajkostymerna verkar dock obekväma att segla i ….så de kanske lämnas i land .
    Ni finns i allas våra tankar här hemma och ni önskas en riktigt fin upplevelse. Var nu rädda om er själva och varandra och njut av att ni kan få realisera denna dröm. från ungdomsåren! Och tack, Jackie, för att Du är med!
    Gamlingarna på Hufvudsta / Monica

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.