Här kommer lite delfinbilder från igår som jag utlovat!

Att fånga delfiner på bilder är lättare sagt än gjort. Man har inte många tiondelar på sig för att få in skärpan och knäppa av. Vart det dessutom skall komma är omöjligt att säga då det är överallt. Häftigast var ändå att följa dem i natt med all mareld men det gick inte att fota. När det lugnade ner sig med vinden kunde man höra hur de kommunicerade med varandra. Grannar på Kapalai hade också samma erfarenhet när de seglade hit.

Svåra rackare att få på bild
Synd att det blev suddigt men den hoppar högt iaf.
Vi hade otroligt många med oss.
Under över och i massor. Vi hörde att de kan vara upp till 2000 i en flock av dessa delfiner, inte undra på att det var många.

4 kommentarer

  1. Ni har ju lyckats riktigt bra att fånga dem på bild! hur känns det nu efter den relativt långa överfarten? Vi ska hålla föredrag på OSK den 18/10 och har precis gått igenom alla bilder och loggboken och det var så kul att se tillbaka på vad vi gjorde för ett år sedan, ha det så kul och passa på att njuta, väl i Las Palmas blir det fullt upp med massor av extra skoj! Fair Winds!

    1. Det känns bra, vi har ett litet svenskläger här i Cascais. Väntar in nya batterier som skall komma på torsdag eller fredag. Seglar sedan ner till Lagos för att reparera Watermaker. Det är tydligen alltid meck…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.